søndag 30. desember 2007


Tittel: Lasso rundt fru luna
Forfatter: Agnar Mykle
Utgitt: 1954
Lest: november 2007






Oioioioioioioioi (repeat). Dette er good shit! Ask Burlefot feier over nordlandets tøser og kjører hele landsdelen på tjukka. Agnar Mykle har et nydelig øye for detaljer. Han kommer med personbeskrivelser som gir ståpels. Du sitter igjen med en følelse av at du kjenner og har kjent Ask Burle heile livet. Anbefales!! Gleder meg til å lese Sangen om den røde rubin...

torsdag 13. desember 2007

Cine en España

Man har ikke følt ensomheten på kroppen før man har gått på VOSE (Version original subtitolos espanol) kino i Spania. Og siden dette har vært en ensom og tankefull uke for min del, kunne jeg like gjerne gå på kino også. Kinoene her er nemlig utsøkte - gode seter, masse beinplass og billige billetter. Da gjenstår det bare å finne et sted å sitte:



Sitter de slik hjemme? Jojo, nei, jeg ligger hjemme...har ikke kinoseter hjemme, takk som spør:



Ruuuuunhild?! Jeg klarer ikke alt dette popcornet alene. (Klarte bare 2/10, og måtte kaste resten...)





Filmen jeg så var forøvrig Beowulf, forferdelig film. Nå sitter jeg på Miramar, et annet senter, og venter på The Golden compass, den begynner om en time. Håper den er bedre. Jeg skal i hvert fall ikke kjøpe potetgull.

søndag 2. desember 2007

Snøvær i Malaga



Huh? Håper dashboard-widget har en dårlig dag. Har kjørt snøfreser i en time hjemme på Minnesund, så er mer hypp på utepils enn snøvassing når jeg først drar sørover.

lørdag 1. desember 2007

Til Spectatia

Jeg fikk en kommentar om at ting kanskje ble litt interessante hvis jeg postet et bilde av Antonio Banderas. Siden jeg tviler litt på om jeg kommer til å faktisk møte han, poster jeg herved en karrikatur, i et desperat forsøk på å være litt interessant :p



(link to artist)